Äppelkaka
Ingredienser
2 dl socker
1 ägg
1 dl smält margarin eller smör
2 dl mjöl
1 tesked eller knappt bakpulver
Äpplen skalade och klyftade i mindre klyftor
Smöra och bröa en form gärna med kokos. Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa socker och ägg poröst, häll i smälta margarinet eller smöret, i med mjölet och bakpulvret.
Rör om till en seg smet som hälls i formen. Tryck i äppelklyftorna börja längs med kanten och cirkla inåt.
Grädda i ca 40 - 45 minuter.
2 dl socker
1 ägg
1 dl smält margarin eller smör
2 dl mjöl
1 tesked eller knappt bakpulver
Äpplen skalade och klyftade i mindre klyftor
Smöra och bröa en form gärna med kokos. Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa socker och ägg poröst, häll i smälta margarinet eller smöret, i med mjölet och bakpulvret.
Rör om till en seg smet som hälls i formen. Tryck i äppelklyftorna börja längs med kanten och cirkla inåt.
Grädda i ca 40 - 45 minuter.
Kommentarer
Trackback