Änglarna-Elfsborg

Min gode vän K. ringde på förmiddagen och bjöd in mig till eftermiddagsmatchen mellan Blåvitt och Boråsarna. Inte nog med att värden bjöd på matchen. Det bjöds på förnämliga konditorivaror till bilderna. Elfsborg inledde bäst men mot slutet av halvleken tog Kamraterna över. Två underbara mål på volley gjorde ställningen till 1-1 i pausen. Pontus Wernblom lade lugnt och behärskat in en frispark strax utanför straffområdet. Alexandersson nickade in ett inlägg. Sällan inläggen resulterar men Wiland chanslös på den väl avvägda nicken. Snyggt passningsspel resulterade i hårt skott och Wiland var åter åskådare. Stenhårt skott från Wernblom gjorde ställningen till 5-1. Inhoppande Nordström faställde slutresultatet till 5-2. Kamraterna spelade årets snyggaste passningsspel, tempofyllt och med god teknik. Mycket löpglädje och hårt arbete med säkra brytningar på mittfältet gjorde att Elfsborgarna aldrig kom in i matchen. Dock måste ertjänas att boråsarna stundtals presterade bra fotboll med likaledes bra passningsspel. 15 000 tusen på läktarna.