Härliga dagar

I dag sol med moln på morgonen men en härlig temperatur vid pass 20 grader på morgonkulan. Njöt av solen i samband med att jag lyssnade på Täppas i Ring P1. Dödsstraffet bl annat var på tapeten. Skall samhället hämnas eller vårda förbrytare? Sverige har tagit ställning i demokratisk ordning och förordrar anpassning av förbrytare till ett li v efter avtjänat straff. En miniorotet är inte nöjda med den påföljden utan vill ha mera troligen av hämndbegär. Hur det är med anpassning och vård i fängelset är ju förstås en tveksam historia.

Klippte "gräsmattan". Förstår inte varför dessa långa strån skall dominera gräsytan. Hustrun planera att köpa en självgående klippare. Det blir ju förstås lättare för mig men svettdropparna kommer jag att sakna.

Chattade med sonen som jobbar och skall semestra i vildmarken. Vilken dröm tycker fadern.

Kollade från och till på "Touren". Norrmännen skojade med miljön i Cap d'age i dag orten för starten. I staden är det ingen sensation att människor går nakna på shoppingcentra  och naturligtvis på stranden är det en självklarhet.
Ringde grannen och frågade varför han inte hade köpt lägenheten i den staden i stället för annan ort.

Hustrun började att laga middag som innebar rotmos och fläsklägg. Inte ofta på menyn men sedvanligt gott.

Efter målgången i Perpingange pysslade jag i ordning för Kilsrundan. Blev en rejäl körning med snabbaste tiden upp till Kil, kanske rentav 48 minuter vid passagen över Arvikavägen. Höll skapligt till Grava kyrka men se'n tar den hårda öppningen ut sin rätt och krafterna sinar mot slutet. Men i alla fall nöjd med sluttiden 1,52.

Sjön avslutning på terrassen med ett glas rabarbervin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0