Mästarnas mästare

Vad är det som får ett seriöst public service företag som SVT 1 att visa ett så urlöjligt program som Mästarnas mästare?De personer som får pippi av alla sportprogram av seriös natur och som verkligen händer måste ju få pippi i kubik av att eventuellt påträffa ett program av den kulör som mästarnas mästare.
Den seriöse morgonprataren vad han nu heter hur kan han låna ut sig till att vara programledare och till på köpet verka hålla sig allvarlig under löjligheterna?
Någon måtta på dålig underhållning måste det väl ändå finnas på sveriges television.
Och hur kan man få före detta seriösa idrottsmän/kvinnor att ställa upp på vedervärdigheterna?
Experternas uttalande före tävlingarna kan karakteriseras som rent av larviga och påhittade för att överhuvudtaget få programmet att fungera.
Finns det bara en massa jasägare på sveriges television.?Finns det ingen som kan upphäva sin röst och säga i från att nu får det vara slut på larvigheterna och resurslöseriet?
Att dra iväg med hela klabbet till Spanien och spela in löjligheterna måste kosta en väldig massa pengar. Under tiden visas en allvarlig politisk debatt mellan Mona Sahlin och Statsministern om Sveriges framtid. Undrar hur många publiksiffror den sändningen hade i förhållande till Mästarnas mästare?
Jag måste återkomma till det gamla sletna uttrycket "tur att det finns knappar att reglera eländet med".
Men varför skall jag vara tvungen att vara med och finansiera det urfåniga programmmet?
Programmet anses vara populärt. Otroligt. Är det jag som är utanför och inte fattar vad folk uppskattar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0