Historia

Jahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa det håller än så länge för Olsson. Vad kul! I dag 17,32 i Birmingham och före hela världseliten.

Är Olsson jämförbar med Stenmark, Borg, Gunnar Gren och virtouserna som haft mest bollkänsla och kontroll över lekamen?

Mentalt kanske Olsson är den störste. Att inte förlora tålamodet inför all jävlighet som drabbat killen är stort.

Anja är också stor i att utmana rädslan. Många de flesta hade avstått att utmana den mentala bottennivån som måste ha rått när jag inte längre har kontroll över kroppen utan måste hjälpas av arenan och känna smärtan.

Och nu en annan Olsson men till slut Hellner.

Hur många gånger får jag höra det sletna uttrycket att det är jätteviktigt och helt avgörande med en bra inledning av en tävling? Många gånger och ständigt och jämt.

Södergren fick en usel och bedrövlig inledning på tre milen i går. Hur hade det gått om han ordentligt varit med från början? Kanske inte så mycket bättre. Nu gick det ändå mycket bra med en tionde placering. Mer hade S inte förväntat sig.

Björn Ferrys bragd att efter nyckelbensbrott och annan sjukdom komma  igen och vinna OS guld kanske var just därför att han fick en "lugn" start på förberedelserna.

Helena Jonsson har bränt sitt bästa krut inför OS framförallt på en intensiv försäsong. Möjligen hade hennes OS blivit mer framgångsrikt om hon i september oktober åkt på en rejäl influensa på tre veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0