Ryssen kommer

Socialdemokraterna blir allt mer desperata i jakten på förslag för att återta regeringsmakten. I dag på DN debatt förslag om nya miljoner till försvaret. Ryssen kommer! Och det bidrar till att trappa upp slöseriet med pengar till försvaret för motståndarsidan är inte sena att haka på.
Om ett år kommer Ukraina krisen att vara bortblåst och nya kriser i europa att vara på tapeten. Då är det helt andra pengar som måste till för att få fart på jobb och bidra till att sopa bort fattigdomen i östländerna. Då kommer Löfven på att, visst ja, jag glömde bort att full sysselsättning var det jag lovade till 2020. Om nu inte de mänskliga katastroferna i Afrika blir än värre och 1000 talet nödlidande väller in över Italiens och Spaniens kuster. Helt andra problem kommer att vara på agendean. Problem som i dag är ofantliga. Ta bara Syrien som ex. Är det någon som tror att millioner flyktingar kommer att kunna hanteras av Libanon och Jordanien? 
Medan millioner människor är på flykt i Europas när områden pratas det om att skicka millioner till svenska försvaret för att kunna försvara oss mot ryssen. Är det seriöst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0