FBK hängande mot repen

FBK slogs groggy av ett ettrigt slagtekniskt svargult geting lag i norr. Slagen surrade speciellt i andra perioden mot ett halvgarderat karlstad gäng i form av målvakten Robin Rahm som inte tappade händerna utan höll nävarna upp och bara tog emot ett käkslag som tvingade ned FBK på alla fyra.

Kommer vargarna från värmland att kunna resa sig upp från fyrfotaställning och riva sönder lapparnas taktiska kontraboxning på söndag eftermiddag i kaffeburken?

Intensiva förberedelser under lördagsdygnet i form av skuggboxning och mentala råsopar från hjärnskrynklargänget kommer att få upp solagänget till halvt sittande och därifrån contra slå sig fram till en sjunde och sista match.

En taktisk boxning med mycket vänsterjabbar mot motståndarens försvarsställning kommer så småningom att luckra upp garden och mot slutet av de femtonronderna få ned norrlänningarna på knä för att slutligen under massans jubel definitvt ge domaren uppgiften att räkna till ten and out.

Nytt för dagen är att FBK gänget i pauserna kommer att sniffa ammoniak för att klarera hjärnan som gör att handlederna blir smidiga och lyder varje elektrisk impuls från huvudets övre sinnrika konstruktion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0