Värmlandsnytt

Värmlandsnytt rapporterar om en singelolycka i År´jäng där föraren har förts till central lasarettet med nacksmärtor och enligt läkarbulletinen kommer patienten att få stanna kvar för observation. Ytterligare olyckor drabbar gamla människor som tillfälligt avviker från äldreboende i Ekshärad och polisen är inkopplad men kan för närvarande inte lämna ytterligare information. Hus brinner ner i Degerfors men ingen har kommit till skada rapporterar räddningstjänsten.
 
Jag undrar vad dessa tråkiga incidenter har för allmän intresse? Är det för att fylla ut programtiden eller är det redaktionens bedömning att incidenterna kan hjälpa till att allmänheten i fortsättningen skall försöka undvika att ställa till med eländet? 
 
Många vettiga reportage om kommunala och landstings nyheter ingår i programmet men sluta med triviala olyckshändelser det triggar bara allmänhetens intresse för brandkår och ambulans. Personalen som skall ta hand om olyckor önskar att arbeta utan intresse från skaror av nyfikna åskådare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0