Sportanalyser

Jag lyssnar och tittar på TV1s sportpanel.
Alshmmar spänner sig och lägger för stor press på sig och har varit med för länge därför känner hon till alla fallgroppar och därför hamnar hon i en själv och missar guldet på 50 fjäril. En massa trams. Sannolikt är sanningen att hon för tillfället den dagen råkade ut för en dålig fysisk dag och inte var på topp.
Sjöström kommer att bli en ny Phelps. Tänker någon på att tjejen är femton år och förmodligen kommer att utvecklas som alla tjejer gör och vad har det för konsekvenser för hennes resultatnivå?

Plötsligt dyker det upp två medaljkandidater i friidrottsvärlden. Längdhoppare Torneus har en möjlighet.  Emma Green om hon nu är fri från skador kan överraska. Olle Walleräng gör ett utomordentligt starkt  lopp på 3,42 och svarar på attack på upploppet. Det är ovanligt att en löpare som själv gjort hela dragjobbet har förmåga att svara på attack på upploppet.
Han är verkligen värd en biljett till Berlin. Tänk om friidrotts VM resulterar i tre - fyra medaljer till Svedala.

I övrigt rapprteras gamla nyheter utanför sportvärlden som inte allmänheten tagit till sig och för den delen inte de styrande politikerna heller.
Oljan tar slut snabbare än vad "man" trott och samma tendens visar glaciärerna. Bra för Sverige att bensindrivna bilar minskar i antal.

Löjligast av allt: jobbcoacher.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0