Gångträning

Testade i dag tillsammans med frugan den vanliga 4,2 km rundan. Gångträningen har släpat efter på grund av trädgårdsarbete och avsaknad av kämpaglöd. Rehab- och styrketräningen flyter på bra varannan dag programenligt.

Började första km på elva minuter. Benen kändes som stockar och gången osmidig. Jag tänkte det beror på styrketräningen, musklerna har blivit korta men starka.

Tryckte på med vaderna under andra kilometern och kände att vadmusklerna svarade bra i det svaga uppförslutet. Kollade på klockan och såg att andra kilomern gått på dryga tio minuter trots motlutet.

Tredje kilometern börjar med en kort uppförsbacke och sedan brant nedför. Känner att styrkan i lår och höftparti finns om än inte 100%. Knatar på  bra in mot kilometermärket som är en stor tall på stigens vänstra sida och noterar att kilometerfarten håller sig kring tio minuter. Försöker att jobba på med armarna och känner fartökning.

Fjärde kilometern är slät och lätt gången och avslutas med några korta branta kullar. Noterar 41,40 vid fyra kilometer. Jag tänker det blir inte rekordnotering (43,40) under den här rehabperioden men klart godkänt i dag.

Kommer till brevlådan och klockar tiden till 44,30. Nu j-r måste det bli fart på gångträningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0