Vaniljbullar

Ingredienser Degen 2 1/2 dl mjölk 50 gram jäst 100 gr margarin 1 ägg 1/4 tsk salt 1 dl socker 1 l mjöl Vaniljkräm 4 dl mjölk plus pulver Blanda lite av socker, salt och all jäst. Resten av sockret vispas med ägg. Häll i smält margarin och mjölk samt blanda i mjöl. Jäses 20 min. Kavla degen 4x4cm. Klicka en dryg dessert sked vaniljkräm i varje ruta och vik ihop degbiten. Vänd biten och lägg i en pappersform med skarven nedåt. Bullarna jäses i 40 min. Sätt ugnen på 200 grader och grädda drygt 10 min. Doppa bullarna i smält margarin och därefter i strösocker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0